Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
 

Οικιακά Συστήματα Ήχου

 

Μελέτη ΉχουΜελέτη ΉχουΗ εταιρία μας μελετά, επιβλέπει και εγκαθιστά ηχητικά συστήματα σε οικιακούς χώρους.

Ένα οικιακό σύστημα ήχου αποτελείται από τις ηχητικές πηγές (Πικάπ, CD player, ραδιόφωνο, MP3 player κ.λ.π.), τον προενισχυτή ήχου, τον τελικό ενισχυτή τα ηχεία, τις καλωδιώσεις σύνδεσης όλων αυτών μεταξύ τους και τέλος, το σύστημα χειρισμού και ελέγχου (τηλεκοντρόλ, tablet, κινητό).

Εμείς δεν είμαστε έμποροι, δεν πουλάμε μηχανήματα ήχου και δεν εξαρτόμαστε από κανέναν προμηθευτή, προκειμένου να έχουμε την απόλυτη ελευθερία στη μελέτη και υλοποίηση κάθε έργου.

Φροντίζουμε ώστε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική σε υψηλή ποιότητα σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας, εσωτερικούς και εξωτερικούς. Αναλαμβάνουμε από ένα μικρό τυπικό στερεοφωνικό σύστημα έως και πολύ μεγάλα πολυζωνικά (multi room) συστήματα ήχου.

Μουσική σε Όλο το ΣπίτιΜουσική σε Όλο το Σπίτι

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας, ώστε να σας παρουσιάσουμε αναλυτικότερα τις υπηρεσίες μας στον χώρο των ηχητικών συστημάτων και να συζητήσουμε μαζί για το υπάρχον ή/και νέο σύστημά σας.

 

Συχνές Ερωτήσεις:

Ε: Έχω ένα παλιό στερεοφωνικό και δεν ξέρω να το συνδέσω, αναλαμβάνετε εσείς να το κάνετε για εμένα;

Α: Βεβαίως, εμείς θα εγκαταστήσουμε το σύστημά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα το ρυθμίσουμε, ώστε να λαμβάνετε το καλύτερο δυνατό ηχητικό αποτέλεσμα.

 

Ε: Θέλω να αγοράσω ένα ηχητικό σύστημα για το σπίτι μου και δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις  για την επιλογή του, μπορείτε να με βοηθήσετε;

Α: Φυσικά, μετά από επίσκεψη στον χώρο σας και συζήτησης μαζί σας - προκειμένου να διερευνηθούν οι ανάγκες σας - σας προτείνουμε το καταλληλότερο ηχητικό σύστημα για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

 

Ε: Έχω ακούσει ότι τα καλώδια σύνδεσης παίζουν ρόλο στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα, είναι αλήθεια;

Α: Ναι είναι αλήθεια, για να λάβετε τις μέγιστες δυνατότητες ενός συστήματος ήχου πρέπει όλη η αλυσίδα - από τις ηχητικές πηγές έως και τα ηχεία - να είναι εφάμιλλης ποιότητας. Αν για παράδειγμα ένα πολύ καλό και ποιοτικό σύστημα συνδεθεί με καλώδια χαμηλής ποιότητας, τότε το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα δεν θα είναι το προσδοκώμενο και αντιστρόφως.

 

Μουσική ΑσύρματαΜουσική ΑσύρματαΕ: Έχω ένα παλαιότερης τεχνολογίας στερεοφωνικό σύστημα και θα ήθελα να μπορεί να αναπαράγει τη μουσική που έχω αποθηκευμένη στα tablet και κινητό μου ασύρματα ενώ ξεκουράζομαι στον καναπέ μου, υπάρχει κάποια λύση;

Α: Βεβαίως και υπάρχει λύση, αφήστε τα όλα σε εμάς. Εσείς απλά επιλέξτε τι μουσική ή ποιον internetικό σταθμό ή ποια spotify λίστα θα ακούσετε...

 

Ε: Έχω ένα στερεοφωνικό σύστημα και θέλω να τοποθετήσω τα ηχεία σε σημεία που δεν γίνεται να περάσουν τα καλώδια που θα τα συνδέσουν, έχετε κάποιον μαγικό τρόπο να το κάνετε εσείς;

Α: Μαγικοί τρόποι δεν υπάρχουν... υπάρχουμε όμως εμείς για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματά σας. Έχουμε λοιπόν τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τα ηχεία σας σε ασύρματα, χωρίς να γίνουν εκπτώσεις στην ποιότητα του ήχου.

 

Ε: Θέλω να έχω μουσική σε όλους τους χώρους του σπιτιού μου, αλλά δεν υπάρχουν κατάλληλες καλωδιώσεις γι' αυτό σε κανένα δωμάτιο και ούτε θέλω να γεμίσω το σπίτι με ενισχυτές και CD players, υπάρχει λύση;

Α: Φυσικά, μπορούμε να εγκαταστήσουμε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας (εσωτερικούς και εξωτερικούς) ειδικά 

Μουσική σε Όλο το Σπίτι ΑσύρματαΜουσική σε Όλο το Σπίτι Ασύρματα

διακριτικά και καλαίσθητα ηχεία, τα οποία δεν έχουν ανάγκη καλωδιώσεων και εξωτερικών ενισχυτών. Εσείς απλά από τον καναπέ του σαλονιού σας και μέσω του tablet ή/και κινητού σας επιλέξτε τη μουσική και την έντασή της, για κάθε χώρο του σπιτιού σας ή του κήπου σας. Η μουσική μπορεί να είναι αποθηκευμένα κομμάτια στο κινητό σας, μπορεί να είναι internetικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, spotify λίστες κ.λ.π. Βέβαια, κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί στο δωμάτιό του να ακούσει και να αυξομειώσει την ένταση της δικής του μουσικής από το δικό του κινητό. Τέλος, οι επιλογές είναι πολλές όπως π.χ. να χωρίζετε το σπίτι σας σε μουσικές ζώνες ανά πάσα στιγμή, σε όλο το σπίτι να ακούγεται η ίδια μουσική κ.ά.

 

Ε: Στο υπάρχον στερεοφωνικό μου μπορεί να ενσωματωθεί στο παραπάνω σύστημα;

Α: Φυσικά και μπορεί.

 

Μοίρασμα Μουσικής σε Όλο το ΣπίτιΜοίρασμα Μουσικής σε Όλο το ΣπίτιΕ: Δεν θέλω να έχω μουσική αποθηκευμένη στο κινητό μου, από που θα επιλέξω μουσική;

Α: Μην αγχώνεστε καθόλου, εγκαθιστούμε ένα κεντρικό σύστημα αποθήκευσης μουσικής, μέσω του οποίου το κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να αναπαράγει στον χώρο του την μουσική της αρεσκείας του.

 

Ε: Στον κήπο του σπιτιού μου μπορώ να έχω μόνιμα εγκατεστημένα ηχεία;

Α: Βεβαίως και μπορείτε να έχετε μόνιμα ηχεία στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα αδιάβροχα ηχεία, κατάλληλα για λειτουργία σε συνθήκες εξωτερικών χώρων.

 

Κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα, έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα έργα μας:

 

Οικιακός ΉχοςΟικιακός Ήχος

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?