Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
 

Επαγγελματικός Φωτισμός

 

Μελέτες Επαγγελματικού ΦωτισμούΜελέτες Επαγγελματικού ΦωτισμούΗ εταιρία μας έχει μακρόχρονη εμπειρία στη μελέτη, επίβλεψη και εγκατάσταση έργων επαγγελματικού φωτισμού. Αναλαμβάνουμε μικρά και μεγάλα έργα πάντα με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, ενώ η συνεχής μας ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες και η εμπειρία μας μας καθιστούν ως πρώτη επιλογή σας.

Δεν εξαρτόμαστε από καμία εταιρία - προμηθευτή υπό τη μορφή π.χ. εμπορικής αντιπροσωπείας, προκειμένου να σχεδιάζουμε χωρίς εξαρτήσεις και με απόλυτη ελευθερία έργα φωτισμού, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και καταλληλότερα φωτιστικά του κάθε κατασκευαστή για το δικό σας χώρο.

 

Δεν είμαστε έμποροι φωτιστικών... αλλά οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό του φωτισμού με τρισδιάστατες (3D) απεικονίσεις του τελικού φωτιστικού αποτελέσματος, παραγωγή patch lists, εγκατάσταση ειδικού DMX καλωδιακού δικτύου, παραμετροποίηση των DMX συσκευών και φωτιστικών, προγραμματισμό φωτιστικών σκηνών και shows και εκπαίδευση του/των χειριστή/ών της κονσόλας φωτισμού.

Φωτισμός Caffe - Bar - Club - Live ΣκηνώνΦωτισμός Caffe - Bar - Club - Live Σκηνών

 

Τα caffe, bars, beach bars, clubs, μουσικές σκηνές, αίθουσες δεξιώσεων, κέντρα διασκέδασης και θέατρα είναι οι χώροι που δραστηριοποιούμαστε. Μελετάμε και εγκαθιστούμε τον DMX φωτισμό τους, έτσι ώστε να προκύπτει πάντα ένα άρτιο και πλήρες αποτέλεσμα.

Εργαλεία μας είναι DMX φωτιστικά σώματα, όπως οι κινούμενες κεφαλές - γνωστές και ως ρομποτικά - whashes, spots, beams, lasers, strobes, profiles, dimmers κ.ά. και DMX κονσόλες και ηλεκτρονικοί υπολογιστές με κατάλληλα για DMX φωτισμό προγράμματα.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας, ώστε να σας παρουσιάσουμε αναλυτικότερα τις υπηρεσίες μας στον χώρο του επαγγελματικού φωτισμού και να συζητήσουμε μαζί για το υπάρχον ή/και νέο δικό σας σύστημα φωτισμού.

 

Επαγγελματικός Φωτισμός DMXΕπαγγελματικός Φωτισμός DMX

 

Συχνές Ερωτήσεις:

Ε: Έχω ήδη κάποια DMX ρομποτικά στο χώρο μου, γίνεται να προστεθούν και άλλα;

Α: Φυσικά, τα επιπλέον ρομποτικά κ.λ.π. μπορούν να συνδεθούν στο υπάρχον καλωδιακό DMX δίκτυο ή αν χωροταξικά δεν εξυπηρετεί αυτό, το επεκτείνουμε κατάλληλα. Να ξέρετε ότι το DMX είναι ένα διεθνές πρωτόκολλο επικοινωνίας που έχουν υιοθετήσει όλες οι εταιρίες κατασκευής επαγγελματικών φωτιστικών και βάσει αυτού, φωτιστικά διαφορετικών κατασκευαστών μπορούν να συνεργάζονται απροβλημάτιστα στο ίδιο δίκτυο.

 

Ε: Στο χώρο μου δεν γίνεται να εγκατασταθεί καλωδίωση για DMX φωτιστικά, υπάρχει κάποια λύση;

Α: Βεβαίως και υπάρχει, η κονσόλα φωτισμού σας και τα ρομποτικά κ.λ.π. μπορούν να επικοινωνούν ασύρματα μεταξύ τους, με κατάλληλο ειδικό εξοπλισμό.

 

Ε: Με ποιον τρόπο μπορώ να χειρίζομαι και ελέγχω τα DMX φωτιστικά και να "παίζουν" σκηνές και shows;

Κονσόλα Φωτισμού DMXΚονσόλα Φωτισμού DMX

 

Α: Υπάρχουν πολλοί τρόποι και είναι οι εξής: με τις κλασικές κονσόλες φωτισμού, με Η/Υ ή laptop το οποίο "τρέχει" ειδικό πρόγραμμα, με ειδικά αυτόνομα DMX "κουτάκια" πατώντας απλά ένα πλήκτρο, με χωνευτούς "διακόπτες" ή οθόνες αφής, με tablet, με κινητό τηλέφωνο και για μεγαλύτερα projects με κονσόλες φωτισμού με ενσωματωμένο υπολογιστή και οθόνες αφής.

Πρόγραμμα DMXΠρόγραμμα DMX

 

 

Ε: Γίνεται από την κονσόλα να ελέγχω όλα τα φωτιστικά του χώρου μου εσωτερικά και εξωτερικά;

Α: Φυσικά και γίνεται, μπορείτε να ελέγξετε τον κύριο συμβατικό φωτισμό σας (π.χ. σποτάκια, κρεμαστά φωτιστικά, απλίκες, πολυελαίους κ.λ.π.), τα ρομποτικά σας, οθόνες LED, αλλά και τον εξωτερικό αρχιτεκτονικό φωτισμό του κτιρίου.

 

Φωτισμός DMX από Κινητό - TabletΦωτισμός DMX από Κινητό - TabletΕ: Οι κρυφοί φωτισμοί στον χώρο μου έχουν υλοποιηθεί με ταινίες LED, μπορούν να ενσωματωθούν στην κονσόλα φωτισμού και να παίζουν προγράμματα;

Α: Βεβαίως και μπορούν, όχι μόνο οι κρυφοί φωτισμοί, αλλά και οι οπτικές ίνες που τυχόν έχετε στην οροφή σαν αστρικό εφέ, οι ταινίες LED που τυχόν έχετε στο bar κ.λ.π.

 

Ε: Θέλω ο χώρος μου αυτόματα να έχει συγκεκριμένα επίπεδα φωτισμού και χρώμα ή/και φωτιστικές σκηνές ανάλογα με την ώρα και ημέρα, δεν θέλω να επεμβαίνει το προσωπικό μου σε αυτό, γίνεται;

Α: Βεβαίως και γίνεται, προγραμματίζουμε βάσει των απαιτήσεών σας ειδικές αυτόνομες (stand alone) DMX συσκευές, οι οποίες αναπαράγουν τις φωτιστικές σκηνές που εσείς μας έχετε ζητήσει βάσει ώρας, ημέρας, μήνα και έτους. Δεν χρειάζεται δηλαδή να  επέμβει ανθρώπινο χέρι προκειμένου να ανάψουν, σβήσουν, χαμηλώσουν, δυναμώσουν κ.λ.π. τα φώτα σας, γίνονται όλα αυτόματα.

 

Ε: Ο αρχιτέκτονας ή διακοσμητής έχει σχεδιάσει για τον χώρο μου φωτιστικά που δεν υπάρχουν στο εμπόριο, εσείς αναλαμβάνετε την κατασκευή, εγκατάστασή και προγραμματισμό τους;

Α: Φυσικά, έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ειδικών φωτιστικών σε πολλές μορφές, άλλωστε πολλές ειδικές κατασκευές μας φωτίζουν και κοσμούν πολλούς επαγγελματικούς χώρους. Πάντα σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονά σας, βοηθάμε ώστε να υλοποιηθούν οι φωτιστικές ιδέες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα έργα μας:

Έργα ΦωτισμούΈργα Φωτισμού

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?