Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (ACCESS CONTROL)

 

Μελέτες Συστημάτων ΑσφαλείαςΜελέτες Συστημάτων ΑσφαλείαςΟι υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα των συστημάτων πρόσβασης ή access control είναι η μελέτη, επίβλεψη και εγκατάσταση. Η εξειδίκευσή μας στην κτιριακή ασφάλεια είναι μεγάλη και αυτό αποδεικνύεται από τις πιστοποιήσεις που διαθέτουμε από εταιρίες παραγωγής συστημάτων ασφαλείας.

Αναλαμβάνουμε έργα από ένα μικρό οικιακό σύστημα έως και πολύ μεγάλα επαγγελματικά και πολύπλοκα συστήματα. Με υψηλού επιπέδου σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζουμε κάθε έργο όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι αυτό, γνωρίζοντας πως πολύ συχνά η ανθρώπινη ζωή εξαρτάται από ένα τέτοιο σύστημα.

 

Δείτε παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες για τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και καλέστε μας για μια ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το καταλληλότερο σύστημα για το κτίριό σας.

 

Θυροτηλεόραση - ΘυροτηλέφωνοΘυροτηλεόραση - Θυροτηλέφωνο

 

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης έχουν οικιακή και επαγγελματική χρήση και περιλαμβάνουν το θυροτηλέφωνο, την θυροτηλεόραση και πληκτρολόγια που με την εισαγωγή κωδικού η/και προσέγγιση κάρτας, κινητού ή/και δακτυλικό αποτύπωμα μας επιτρέπουν να ανοίξουμε μια προστατευόμενη πόρτα και να εισέλθουμε στο χώρο. Επίσης, τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε επαγγελματική χρήση μπορεί να περιλαμβάνουν και θύρες αποτροπής ληστειών (τις γνωστές διπλές πόρτες των τραπεζών) και δίνουν τη δυνατότητα ωρομέτρησης προσωπικού.

 

 

Μπορούμε βέβαια όλα τα παραπάνω να τα ενοποιήσουμε σε ένα σύστημα και με το συνδυασμό καμερών ασφαλείας (ανίχνευση προσώπου, έλεγχος πινακίδων οχημάτων κ.ά.) και συναγερμό, να δημιουργήσουμε ένα ενοποιημένο σύστημα (systems integration) υψηλής ασφάλειας.

 

Έλεγχος Πρόσβασης - Access ControlΈλεγχος Πρόσβασης - Access Control

 

Συχνές Ερωτήσεις:

Ε: Στο σπίτι μου έχω μόνο ένα κλασικό "κουδούνι" μπορώ να έχω θυροτηλεόραση;

Α: Βεβαίως και μπορείτε να έχετε, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσουμε είτε ενσύρματα (αν το επιτρέπει ο χώρος και η αισθητική) είτε ασύρματα συστήματα θυροτηλεόρασης, συμβατικά ή δικτυακά (IP).

 

Ε: Στην πολυκατοικία μας έχουμε ένα απαρχαιωμένο θυροτηλέφωνο (ή θυροτηλεόραση), γίνεται να αντικατασταθεί με σύγχρονη θυροτηλεόραση;

Α: Βεβαίως, καλωδιακά ή ασύρματα, συμβατικά ή δικτυακά (IP) συστήματα μπορούμε να εγκαταστήσουμε σε όλα τα διαμερίσματα, καθώς επίσης να αντικαταστήσουμε την μπουτονιέρα της εισόδου με μία σύγχρονη και τεχνολογικά εξελιγμένη.

 

Ε: Κατασκευάζω (ή ανακαινίζω) το καινούριο μου σπίτι, έχω μπερδευτεί, τι σύστημα πρέπει να χρησιμοποιήσω;

A: Μην αγχώνεστε καθόλου, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν για τις δυνατότητες τις οποίες υπάρχουν, θα σας προτείνουν το καταλληλότερο σύστημα βάσει των αναγκών σας και από κοινού θα επιλέξουμε το σύστημα που θα εγκατασταθεί.

 

Θυροτηλεόραση στο ΚινητόΘυροτηλεόραση στο Κινητό

 

Ε: Διαθέτοντας στο σπίτι μου μια σύγχρονη θυροτηλεόραση μπορώ να ξέρω ποιος μου "χτύπησε το κουδούνι" όσο εγώ έλειπα στη δουλειά μου;

Α: Φυσικά και μπορείτε, σε συμβατικό σύστημα η εικόνα κάθε επισκέπτη αποθηκεύεται στη μνήμη του και εσείς μπορείτε να τις δείτε επιστρέφοντας στο σπίτι. Με δικτυακά συστήματα εκτός της παραπάνω δυνατότητας, μπορείτε να δείτε τον επισκέπτη ζωντανά μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. Όταν εκείνος "χτυπήσει" το κουδούνι του σπιτιού σας, θα δείτε την εικόνα του ζωντανά και έχετε τη δυνατότητα να του μιλήσετε, να τον ακούσετε, ακόμα και να του ανοίξετε την πόρτα και όλα αυτά μέσω του κινητού σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στον κόσμο. Οι παραπάνω δυνατότητες βέβαια προϋποθέτουν σύνδεση internet.

 

Ε: Δεν θέλω να έχω μια οθόνη θυροτηλεόρασης σε τοίχο του σπιτιού μου, γιατί είναι αντιαισθητικό. Επίσης, είναι ταλαιπωρία για μένα να σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για να δω ποιος μου "χτυπάει" το κουδούνι. Υπάρχει κάποια λύση;

Α: Βεβαίως και υπάρχει, μία λύση είναι η ασύρματη οθόνη αφής (monitor) την οποία μπορείτε να έχετε σε οποιοδήποτε σημείο στο σπίτι σας (κομοδίνο, τραπεζάκι σαλονιού κ.λ.π.). Μια άλλη λύση, είναι το σύστημα να μη περιλαμβάνει monitor αλλά μόνοAccess ControlAccess Control την μπουτονιέρα στην είσοδο του σπιτιού, τότε η λειτουργία του επιτυγχάνεται μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή/και του tablet σας, όπως παραπάνω.

 

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω ηλεκτρονικά κλειδιά (κωδικό, κάρτα κ.λ.π.) για να ανοίξω την κεντρική μου είσοδο;

Α: Φυσικά, εκτός των συμβατικών κλειδιών μπορείτε φθάνοντας στο σπίτι σας να ανοίξει η κεντρική είσοδος πληκτρολογώντας τον κωδικό σας ή πλησιάζοντας μια κάρτα ή μπρελόκ σας στην εξωτερική μπουτονιέρα.

 

Ε: Διαθέτω ένα κοσμηματοπωλείο και θέλω η κεντρική του είσοδος να είναι ελεγχόμενη ώστε η πρόσβαση να μην είναι εύκολη στον καθένα, τι μπορεί να γίνει γι' αυτό;

Θύρες Αποτροπής ΛηστειώνΘύρες Αποτροπής ΛηστειώνΑ: Υπάρχουν πολλές λύσεις, από την πιο απλή με την οποία πατώντας ένα μπουτόν ελέγχετε την είσοδό σας έως και πολύ σύνθετες και ασφαλείς, όπως η εγκατάσταση θυρών αποτροπής ληστειών.

 

Ε: Η εταιρία μου αποτελείται από εμπορικό κατάστημα, χώρο γραφείων και χώρο αποθήκης και δεν θέλω οι υπάλληλοί μου να έχουν πρόσβαση σε όλους χώρους (βάσει τον καθηκόντων τους), γίνεται;

Α: Φυσικά, ο κάθε υπάλληλος έχει τον δικό του κωδικό ή/και κάρτα και χρησιμοποιώντας αυτά μπορεί να εισέλθει στον/ους χώρο/ους που εσείς του έχετε επιτρέψει την πρόσβαση. Η πρόσβαση βέβαια δύναται να ισχύει και βάσει χρονοπρογράμματος που εσείς έχετε ορίσει.

 

Ε: Μπορώ να ξέρω πότε το προσωπικό μου προσήλθε ή/και εξήλθε από τον χώρο εργασίας του;

Α: Βεβαίως, ένα σύστημα access control μπορεί να συνοδεύεται από ένα πρόγραμμα (software ωρομέτρησης προσωπικού) για ηλεκτρονικό υπολογιστή, μέσω του οποίου μπορείτε να έχετε αυτή την πληροφόρηση και πολλές άλλες πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία π.χ. τι ώρα προσήλθε στην εργασία του, πόση ώρα έμεινε σε αυτή, τι ώρα έφυγε, πόσες ώρες εργάστηκε σε εβδομαδιαία, μηνιαία, ετήσια 

Έλεγχος Πρόσβασης με Δακτυλικό ΑποτύπωμαΈλεγχος Πρόσβασης με Δακτυλικό Αποτύπωμα

βάση κ.λ.π.

 

Ε: Και αν ένας υπάλληλος χρησιμοποιήσει και την κάρτα κάποιου συναδέλφου του, προκειμένου να δείξει εικονική παρουσία αυτού;

Α: Αυτό δεν μπορεί να συμβεί όταν εγκατασταθεί εξοπλισμός που εκτός από κάρτα και κωδικό, απαιτεί και την εισαγωγή δακτυλικού αποτυπώματος.

 

 

 

 

 

Κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα έργα μας.

(Οι φωτογραφίες είναι περιορισμένες για προστασία των πελατών μας)

Έλεγχος Πρόσβασης - Access ControlΈλεγχος Πρόσβασης - Access Control

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?