Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
 

Οικιακά Οπτικοακουστικά Συστήματα

 

Μελέτη Οπτικοακουστικών ΣυστημάτωνΜελέτη Οπτικοακουστικών ΣυστημάτωνΗ εταιρία μας μελετά, επιβλέπει και εγκαθιστά οικιακά οπτικοακουστικά συστήματα. Ένα οικιακό οπτικοακουστικό σύστημα μπορεί μεμονωμένα να περιλαμβάνει τηλεόραση, βιντεοπροβολέα (projector), Blue Ray player, media player, δέκτες συνδρομητικής τηλεόρασης, Audio Video ενισχυτές κ.ά. ή όλα τα προηγούμενα μαζί.

Εμείς δεν είμαστε έμποροι, δεν πουλάμε οπτικοακουστικά μηχανήματα και δεν εξαρτόμαστε από κανέναν προμηθευτή, προκειμένου να έχουμε την απόλυτη ελευθερία στη μελέτη και υλοποίηση κάθε έργου.

 

Αναλαμβάνουμε από την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης σε τοίχο ή έπιπλο, έως και σύνθετα συστήματα που περιλαμβάνουν ήχο και εικόνα σε ολόκληρο το σπίτι.

 

Όσο απλή και αν ακούγεται η τοποθέτηση μιας τηλεόρασης στον τοίχο, τόσο σύνθετη μελέτη και εγκατάσταση είναι...

Αρχικά επιλέγουμε την καταλληλότερη βάση στήριξης η οποία πρέπει να εξυπηρετεί τις απαραίτητες γωνίες κλίσης, τις τυχόν κινήσεις που απαιτούνται και τον όγκο και βάρος της τηλεόρασης. Στη συνέχεια, η επιλογή του σημείου τοποθέτησης της τηλεόρασης πρέπει να είναι εντός προδιαγραφών οι οποίες εξασφαλίζουν την ορθή παρακολούθηση προγραμμάτων χωρίς την επιβάρυνση του σώματος και ειδικά των ματιών και αυχένα.

 

Επιλέγουμε τα κατάλληλα καλώδια συνδέσεων (π.χ. HDMI, τροφοδοσία κ.λ.π.), βάσει των δυνατοτήτων των συσκευών. Είναι ανούσιο να χρησιμοποιηθεί ένα χαμηλής ποιότητας καλώδιο μεταφοράς σημάτων ήχου και εικόνας στο νέο σας υψηλής Εγκαταστάσεις ΤηλεοράσεωνΕγκαταστάσεις Τηλεοράσεωνανάλυσης 4K σύστημα και αντιστρόφως. Όλη η αλυσίδα του εξοπλισμού από την πηγή του ήχου και της εικόνας έως και τη συσκευή απεικόνισης (τηλεόραση - projector) και τα ηχεία πρέπει να είναι της ίδιας κατηγορίας, διαφορετικά η τηλεόραση που μόλις αγοράσατε δεν θα ανταποκριθεί ποτέ στις προσδοκίες σας.

 

Επόμενο στάδιο η απόκρυψη των καλωδιώσεων (κάτι για το οποίο κάθε σπίτι "πονάει"), βρίσκουμε τον καταλληλότερο τρόπο ώστε να μη φαίνεται τίποτα και να είναι όλα σε τάξη και επισκέψιμα.

 

Τέλος, η πονεμένη ιστορία των άπειρων telecontrols... μην αγχώνεστε καθόλου, με ένα μόνο τηλεκοντρόλ ή οθόνη αφής ή tablet χειριστείτε όλες τις συσκευές σας, εμείς δημιουργούμε σενάρια για εσάς τα οποία εκτελούνται με το πάτημα ενός πλήκτρου, όπως π.χ. πατάτε το πλήκτρο ταινία και αυτόματα ανοίγει το Blue Ray player, ανοίγει ο AV ενισχυτής και ενεργοποιεί την κατάλληλη είσοδο και την ένταση ήχου που έχουμε προκαθορίσει, ανοίγει η τηλεόραση και απολαμβάνετε την ταινία σας.

Καταλαβαίνετε λοιπόν, γιατί είναι αναγκαίο να συνεργαστείτε με μια πλήρως εξειδικευμένη εταιρία στον τομέα των οπτικοακουστικών συστημάτων, προκειμένου να απολαύσετε στο έπακρο τις εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει ο εξοπλισμός σας.

 

Εγκατάσταση Projector - Home CinemaΕγκατάσταση Projector - Home Cinema

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη στο χώρο σας, ώστε να σας παρουσιάσουμε αναλυτικότερα τις υπηρεσίες μας στον χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων και να συζητήσουμε μαζί για το υπάρχον ή/και νέο σύστημά σας.

 

 

 

 

 

Συχνές Ερωτήσεις:

Ε: Θέλω να αγοράσω για το σπίτι μου τηλεόραση, ενισχυτή και ηχεία αλλά έχω μπερδευτεί, εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό;

Α: Φυσικά, μία από τις υπηρεσίες μας είναι και η παροχή συμβουλών. Σας ενημερώνουμε για τις νέες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες, τι δυνατότητες μπορεί να σας προσφέρουν αυτές και ποιες συσκευές - μηχανήματα τις περιλαμβάνουν. Τέλος, σας βοηθάμε να επιλέξετε τις καταλληλότερες συσκευές - μηχανήματα βάσει των αναγκών σας, ώστε να μην επιβαρυνθείτε οικονομικά αγοράζοντας συσκευές ή/και λειτουργίες που δεν σας χρειάζονται.

 

Οπτικοακουστικά ΣυστήματαΟπτικοακουστικά Συστήματα

Ε: Έχω ήδη κάποιον εξοπλισμό home cinema, αναλαμβάνετε την σωστή εγκατάστασή του;

Α: Φυσικά, μην αγχώνεστε καθόλου. Οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν για σας την καλύτερη δυνατή εγκατάσταση.

 

Ε: Υπάρχει περίπτωση να εξαφανιστεί αυτό το υπάρχον χάος των καλωδίων πίσω από το έπιπλο της τηλεόρασής μου;

Α: Βεβαίως, οι τεχνικοί μας φροντίζουν έτσι ώστε να μπουν τα πάντα σε σειρά και 

οργανωμένα, προκειμένου να εξαφανιστούν τα πάντα.

 

Ε: Θέλω απλά να εγκαταστήσετε μία μικρή τηλεόραση σε κάποιο υπνοδωμάτιο, το αναλαμβάνετε;

Α: Φυσικά, όσο μικρή ή μεγάλη είναι μία εγκατάσταση την αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια ως ένα μεγάλο έργο.

 

Ε: Μια εγκατάσταση οπτικοακουστικού συστήματος προκαλεί μερεμέτια και σκόνες;

Α: Αν τη πραγματοποιήσουμε εμείς όχι. Εφόσον απαιτείται, θα κάνουμε τα λιγότερα δυνατά μερεμέτια χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό - εργαλεία τα οποία συλλέγουν τη σκόνη και δεν επιτρέπουν να λερωθεί όλο το σπίτι. Στο τέλος των εργασιών μας θα σας παραδώσουμε το σπίτι σας όπως πριν, σαν να μη πέρασαν ποτέ τεχνικοί από αυτό.

 

Πολλά Telecontrols σε ΈναΠολλά Telecontrols σε Ένα

Ε: Έχω ήδη ένα σύστημα στο σαλόνι μου και θέλω να το αναβαθμίσω με βιντεοπροβολέα (projector), γίνεται;

Α: Βεβαίως, αναλαμβάνουμε την μελέτη του τρόπου και σημείου εγκατάστασης του βιντεοπροβολέα και της οθόνης προβολής, αλλά και την εγκατάστασή τους. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση πραγματοποιούμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Ε: Με τα αμέτρητα τηλεκοντρόλς τι κάνω, γίνεται να εξαφανιστούν;

Α: Σαφώς και γίνεται, όλα τα τηλεκοντρόλς που έχετε εμείς τα ενσωματώνουμε σε ένα μόνο. Αυτό μπορεί να έχει τις εξής μορφές: όπως περίπου ένα κλασικό τηλεκοντρόλ, tablet, κινητό τηλέφωνο και ειδική οθόνη αφής. Προγραμματίζουμε πλήρως το νέο σας τηλεκοντρόλ ώστε με απλές κινήσεις, απόλυτα φιλικές ακόμα και σε ένα παιδί να εκτελούνται αυτοματοποιημένα σενάρια εικόνας και ήχου.

 

Ε: Έχω μια μεγάλη τηλεόραση στο σαλόνι μου και δεν με ικανοποιεί ο ήχος της. Κάποιοι πωλητές σε καταστήματα ηλεκτρικών μου πρότειναν να αγοράσω ένα σύστημα ηχείων και ενισχυτή αλλά δεν υπάρχει κατάλληλη καλωδίωση γι' αυτόν το σκοπό στο σαλόνι μου. Υπάρχει κάποια λύση;

Α: Φυσικά και υπάρχει εφόσον συνεργαστείτε μαζί μας. Εμείς υπάρχουμε για να δίνουμε λύσεις εκεί που οι άλλοι σταματούν. Υπάρχει λοιπόν η δυνατότητα να έχετε ακόμα και πολυκάναλο σύστημα ήχου στο σαλόνι σας (ή και σε ολόκληρο το σπίτι σας) και συνδεδεμένο με την τηλεόρασή σας και το stereo σας κ.λ.π. με ειδικά ασύρματα ηχεία τα οποία βέβαια δεν είναι gadgetάτκια, αλλά ποιοτικά ηχεία υψηλής ποιότητας ήχου.

 

Μηχανισμός Απόκρυψης ΒιντεοπροβολέαΜηχανισμός Απόκρυψης Βιντεοπροβολέα

Ε: Η τηλεόραση ή/και ο βιντεοπροβολέας στο σαλόνι μου θέλω να φαίνεται μόνο όταν παρακολουθώ κάποιο πρόγραμμα ή ταινία, τις υπόλοιπες ώρες δεν θέλω να φαίνονται. Υπάρχει κάποια λύση;

Απόκρυψη Τηλεόρασης σε ΈπιπλοΑπόκρυψη Τηλεόρασης σε Έπιπλο

Α: Βεβαίως και υπάρχει, εγκαθιστούμε ειδικούς ηλεκτρικούς μηχανισμούς απόκρυψης αυτών των συσκευών, ώστε να είναι ορατές μόνο κατά τη λειτουργία τους. Υπάρχουν πολλές λύσεις σε ότι αφορά τα σημεία και τους τρόπους απόκρυψης μιας τηλεόρασης ή/και ενός βιντεοπροβολέα και ανάλογα των σημείων θέασης και της αισθητικής του χώρου επιλέγουμε την καταλληλότερη. Τα σημεία απόκρυψης μπορεί να είναι η οροφή, ο τοίχος, το δάπεδο ή και κάποιο έπιπλο. Μία τηλεόραση για παράδειγμα η οποία είναι εγκατεστημένη στον τοίχο, μπορεί να καλύπτεται από έναν πίνακα ζωγραφικής ή την φωτογραφία της οικογένειάς σας και με την έναυση της τηλεόρασης να εξαφανίζεται ο πίνακας και να

Απόκρυψη Τηλεόρασης με Πίνακα ΖωγραφικήςΑπόκρυψη Τηλεόρασης με Πίνακα Ζωγραφικήςπαρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα. Όταν "κλείσετε" την τηλεόραση εμφανίζεται πάλι ο πίνακας ή η φωτογραφία, εξαφανίζοντας την τηλεόραση. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να ενσωματωθεί σε ένα έπιπλο (π.χ. μπουφέ) και να αναδύεται από αυτό μόνο όταν εσείς θέλετε να παρακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα. Κατόπιν αυτού, εξαφανίζεται πάλι μέσα στον μπουφέ.

  

 

 

Κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα, έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα έργα μας:

Οπτικοακουστικά ΣυστήματαΟπτικοακουστικά Συστήματα

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?